IkkunaMedia on kasvava digitaalinen mainosyhtiö, jonka mainosvälineet perustuvat mm. näyteikkunoihin ja kauppakeskuksiin asennettaviin erikokoisiin digitaalisiin näyttöruutuihin. Täysin uudenlainen, yhdessä asiakkaiden kanssa räätälöity mediaverkosto mahdollistaa kustannustehokkaan ja monipuolisen näkyvyyden kaupungin parhailta paikoilta. Asiakkaina IkkunaMedialla on katukuvassa ja kauppakeskuksissa hyvillä paikoilla ympäri Suomen sijaitsevia kauppaliikkeitä ja myymäläketjuja sekä valtakunnallisia mediamainostajia joten haemme edustajia eri puolilta Suomea.


Etsimme määrätietoisia ja aktiivisia

ITSENÄISIÄ MYYNTIEDUSTAJIA

vahvistamaan nykyistä myyntijoukkuettamme.


Odotamme sinun

olevan aktiivinen ja oma-aloitteinen. Sinulla on kokemusta myyntityöstä ja tunnet kiinnostusta media- ja mainosalaan. Sovit itsellesi asiakastapaamisia, ymmärrät ja pystyt kartoittamaan asiakkaan tarpeet, tuomaan oikeat ratkaisut esille ja viemään kaupat maaliin. Asetat myyntitavoitteesi korkealle ja jaksat tehdä pitkäjänteistä työtä asiakassuhteen rakentamiseksi. Hyvät vuorovaikutustaidot, samoin kuin yrityksen toiminnan ja prosessin ymmärtäminen, ovat työssäsi tarvittavia ominaisuuksia. Työskentelet hyvin itsenäisesti ja olet asenteeltasi positiivinen.

Tarjoamme sinulle

joustavan, mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän digitaalisen median tuotteiden parissa, kotimaisessa kasvavassa yrityksessä. Saat täyden tuotekoulutuksen ja perehdytyksen. Sinulla on loistava mahdollisuus muokata tehtävänkuvasta omannäköisensä. Työtehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Lähetäthän

CV:si ja hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen jussi.arminen@ikkunamedia.fi viitteellä ”itsenäinen myyntiedustaja”.

Lisätietoja tehtävästä

antaa toimitusjohtaja Jussi Arminen numerossa 0400 477 527.

 

Arvoisa yrityspäättäjä - haluatko lisää myyntiä?

Jokainen yritys tarvitsee menestyäkseen näkyvyyttä ja kontakteja, jotta tavoittaisi potentiaaliset asiakkaat ja sitä kautta enemmän myyntiä. IkkunaMedia-tuotteiden avulla on mahdollista saada tarvittava näkyvyys ja löytää parhaimmat ratkaisut niin pienille kuin suurillekin yrityksille, myös pienelläkin budjetilla!

Kiinnostuitko? Kutsu meidät paikalle, kerromme lisää ja laitamme näyteikkunasi tuottamaan.

Ota yhteyttä

IkkunaMedia Oy
Suomalaistentie 7
FI - 02270 Espoo
Y-tunnus: 2106078-2
Jussi Arminen
+358 (0)400 477 527
jussi.arminen@ikkunamedia.fi